28 maj 2011

Mors Dag

Ja, så var det dags fär alla mammors speciella dag! Imorgon är det Mors Dag. Självklart tror vi att en blomma är den perfekta presenten, vilken mamma gillar inte det?! Vi har laddat butiken FULL med vackra buketter, fina grupper (både för ute och inne), massor av pampiga amplar samt fina exemplar av bland annat hortensia och orkidé. Välkomna in och hitta något som gör din mamma glad! Vi har öppet lör 9-14 och sön 10-14.





18 maj 2011

Sommarporslin

Snyggaste sommarservisen! Denna fina serie med porslin i lite sliten stil, i klassiskt vitt med blå kant samt modernt tryck, har idag anlänt och packats upp. I serien finns mugg, assiett, kanna, 2 burkar och 2 skålar. Supersnyggt att duka med, eller varför inte som planteringskärl eller vas till sommarens nyplockade blommor?
Sortimentet av sommarblommor är nu som störst. Vårat "utetorg" svämmar över av alla sorter! (Kan du ändå inte hitta din favorit, prata med oss så beställer vi gärna hem.)

14 maj 2011

Tomat-tid!



Nu är det tid att plantera tomater. Vi har flera sorter att välja bland; Dansk Export (en klassisk bra sort), Kruktomat Totem, Busktomat Tumbler och Coctailtomat Gardener´s Deligt. Kom in och hitta din favorit!

10 maj 2011

Blommor och text

Plåt är det "stora" materialet i år. Många har upptäckt fördelarna och väljer plåtkrukor till sina planteringar. Vi har massor av olika storlekar och modeller; krukor, kannor, hinkar... Här syns några med fina trendiga mönster. Kannan har härligt mönster med blommor, fjärilar och söt text. Den ovala krukan följer samma tema. Otroligt fina att plantera i, eller varför inte sätta sommarens finaste bukett i!

4 maj 2011

Marint



Ännu fler snygga nyheter har anlänt... Här fina lådor i 3 olika storlekar samt set med 4 glasunderlägg i praktisk "hållare", gjorda i vitmålat trä med blå marin-inspirerade tryck. Till höger skymtar en mobil med träbitar, stenar och sjöstjärnor trädda på ett snöre.